Het is gelukt! Bedankt voor je aanmelding!

Superleuk dat je erbij bent! We ontmoeten je graag op Fab. Stories. Je komt via de onderstaande button gelijk op de community terecht. En heb je ideeën of wil je wat aan ons kwijt? We vinden het heel leuk om van je te horen. 


Have a fabulous day!


Inspiratie

Op Fab. Stories vind je volop inspiratie speciaal voor jou!

Motivatie

Makkelijk, zodat je ze in jouw leven kan toepassen!

Verbinding

Ervaringen en tips van vrouwen zoals jij en ik!

Fab. Stories is er voor vrouwen die mentaal én fysiek lekkerder in hun vel willen zitten. Een community voor een gezonde, gelukkige en energieke lifestyle. Maar wel een die past bij een drukke baan én een intensief sociaal leven. 


Wat voor mij werkt, werkt vast ook voor jou!


Have a fabulous day!

Natalie

Vertel jouw vriendinnen over

Fab. Stories!

Je mag één van jouw vriendinnen een maand lang gratis lid maken van onze community. Daarna stopt het membership vanzelf..... of niet, maar dat beslist jouw BFF natuurlijk helemaal zelf. Via onderstaande button ga je naar een vragenlijst. Hier kun je de gegevens van jouw vriendin invullen.


Besluit je vriendin lid te worden? Dan krijg jij als dank  van ons een cadeautje..... het enige echte Fab. Stories shirt of de Fab. Stories shopper. Die wil je natuurlijk niet mislopen!

 

Met mijn drukke gezin heb ik weinig tijd voor mezelf. Daarom past Fab. Stories bij mij. Ik houd van yoga en dat doe ik nu met Rayette's video's! 
Lara
Wat zo leuk is aan Fab. Stories? Dat het allemaal zo lekker makkelijk is! Geen ingewikkelde veranderingen in je lifestyle, maar gewoon fijne tips.
Nanny
Ik kijk elke dag even op Fab. Stories. Het is net alsof ik even met mijn vriendinnen aan tafel zit! Het is echt mijn momentje van de dag.
Annemieke