Hi, ik ben Natalie 

Over mij


Voordat ik mijn coachpraktijk startte, heb ik ruim 20 jaar gewerkt binnen zorgorganisaties. Ik heb aan den lijve ervaren hoe het voelt om te werken onder grote druk zonder om hulp te vragen. Het gevolg hiervan was dat  ik, die altijd maar doorging, met een burn-out thuis kwam te zitten. Dit heeft mijn visie op werk en wat ik om me heen zie gebeuren in de zorg, volledig veranderd.


Ik ben gaan werken als coach voor zorgprofessionals en leidinggevenden in de zorg en ook daar zag ik dat vooral vrouwen hun werkgever niet zo snel zelf om coaching vragen. Dat maakte me verdrietig en ik wond me er ook over op.

 En tegelijkertijd snap ik het als geen ander want ook ik kwam pas in actie toen het echt niet meer anders kon en ik op de bodem lag. Ik vond mezelf dus blijkbaar niet belangrijk genoeg om tijd en geld in te investeren. Terwijl ik het voor iemand anders zonder twijfel zou doen.


Ik was hierin niet uniek want ik zie dagelijks hoe wij vrouwen, dochters, moeders, werknemer en werkgevers onszelf altijd op de laatste plaats zetten. Is het biologisch bepaald of zijn we zo opgevoed? Geen idee maar het zit me wel dwars dat we onszelf structureel voorbij lopen om anderen gelukkig te maken. Terwijl ik nu weet: Je kúnt iemand anders niet gelukkig maken.  We bezitten nu eenmaal geen bovenaardse superpowers.


Ik  ben er uiteindelijk - na coaching - voor gaan zorgen dat ik zelf goed in mijn vel zit. Ik merk dat ik juist hierdoor een beter mens kan zijn. Ook voor anderen. Ik vind mezelf inmiddels belangrijk genoeg om in te investeren en ik ben gestopt me ervoor te verontschuldigen.
Ben ik de coach die jij zoekt?

  • Coachgesprekken met mij zijn niet alleen maar serieus. We lachen gelukkig ook heel wat af want humor relativeert.
  • Mijn coachtrajecten blijven niet bij praten alleen. Ik vraag je vooral om in actie te komen. Dat is dus niet ingewikkeld maar verrassend simpel.
  • Onze gesprekken zijn altijd online. Dit is een bewuste keuze al vanaf het begin van mijn praktijk. Wist je trouwens dat uit onderzoek blijkt dat je veel openhartiger durft te zijn in screen-to-screen contact.
  • Ik neem jou en je ontwikkeling serieus door bijv. altijd op tijd te zijn, me voor te bereiden en ik kom mijn afspraken met je altijd na. Dat verwacht ik ook van jou want ik ga er vanuit dat jij jezelf ook serieus neemt.

Mijn missie is om vrouwen te laten zien dat je ontzettend goed voor jezelf kunt zorgen en tomeloos gelukkig kunt zijn zonder dat je hiermee anderen tekort doet.

Niemand heeft er iets aan als jij jezelf opoffert  en daardoor zelf vastloopt.

Misschien vind je het leuk om te weten dat...

  • Ik van lekker eten houd en daarom elke dag sport
  • Ik in mijn werk heel stipt ben maar privé niet bepaald (sorry iedereen)
  • Ik een zwak heb voor mooie notitieboekjes. Er liggen stapels in mijn kast en ik leef vast niet lang genoeg om ze allemaal vol te schrijven maar ik blijf ze toch kopen.
  • Ik elke dag wakker wordt met een liedje in mijn hoofd en ik ken bizar veel songteksten uit mijn hoofd. Vraag me niet waarom.
  • Ik altijd heel eerlijk ben en dat is zowel een vloek als een zegen. Je bent gewaarschuwd
  • Ik ben geduldiger met mijn klanten dan met mijn gezin.