Master your Busy Brain

De uitweg naar vrijheid en meer energie in 12 weken.

Je herkent dit vast wel..

Het is maandagochtend en je wordt om 7.00 u al gebeld voor een spoedoverleg met je team. Er zijn weer ziekmeldingen en er is paniek. Je bent net wakker en je bent al doodmoe. Hoe ga je deze dag en de rest van de week in vredesnaam weer overleven?

Je sleept je in het weekend van het sportveld naar de verplichte feestjes en etentjes maar je kunt helemaal niet genieten van al die quasi gezelligheid. Je zit er uitgeblust bij en wil maar één ding: RUST.

Je gedachten blijven 24/7 doormalen over alle dingen die nog moet doen of die je al had moeten doen. Iedereen lijkt iets van je te willen. Het is één grote brei en je weet niet waar je moet beginnen om het overzicht weer te krijgen.

Op je werk heeft nog niemand iets in de gaten want iedereen heeft het te druk. Je wilt je collega’s niet ongerust maken en werkt dus maar door en hoopt dat je dit volhoudt tot de volgende vakantie over 2 maanden.

Als je ’s-avonds thuis komt dan houdt het niet op. De kinderen, het huishouden, alles gaat maar door in een moordend tempo en iedereen rekent erop dat jij het allemaal wel regelt. Want dat zijn ze namelijk van je gewend.

Maar wat nu als het helemaal misloopt? Als jij het niet meer allemaal kunt regelen? Hoe moet dat dan op je werk, met je kinderen? Je voelt paniek opkomen. Niet aan denken, gewoon doorgaan.

Maar stel je voor dat je helemaal niet hoeft door te ploeteren en te wachten tot het misgaat?

 • Je kunt vandaag al besluiten dat het gegarandeerd heel snel goed komt met jou. En realiseer je dat als jij lekker gaat dat dan ook geldt voor de mensen om je heen.

 • Er bestaat een wereld waarin alles op je werk en thuis op rolletjes loopt én er tijd over is om tot rust te komen én dat hoeft niet loodzwaar te zijn. Integendeel.

 • Je kunt naast je werk weer voldoende tijd overhouden om leuke dingen te doen met je gezin, je familie of je vrienden. En je hebt ook nog eens voldoende energie om er écht van te genieten.

 • Je mag ook ruimte voelen om aan jezelf te denken. Tijd om iets te doen wat jij belangrijk vindt, waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt. Je staat het zelfs toe dat anderen voor jou zorgen. Zonder dat je je hierover schuldig voelt.

 • Je kunt het nu misschien nog niet zien, maar er is een uitweg naar meer vrijheid en energie en die is dichterbij dan je nu denkt.
€997,--
€ 747,-

Master your Busy Brain

Is dit het moment waarop je niet langer afwacht tot je instort? Dat je besluit dat het anders kan of zelfs anders moet?


Tip: Veel werkgevers zijn bereid te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van hun werknemers. Check bij je werkgever de financiële mogelijkheden.


Je kunt het bedrag ineens of in 4 termijnen van € 197,-- voldoen.

Laat je overtuigen door anderen die al met mij hebben samengewerkt

"Ik kan weer trots zijn op mezelf"

Karin Vermeulen, teammanager Ouderenzorg

"Wat ik denk en voel, doet ertoe."

Floor van Hasselt, wetenschappelijk onderzoeker

"Ik geniet weer van alle mooie momenten die ik beleef samen met mijn gezin."

Ruby Molenaar, teamleider Ouderenzorg

FAQ’s over Master your Busy Brain

 • Waarom vinden de gesprekken online plaats en niet face-to-face?
   Mensen die starten met het programma, hebben vaak een zeer druk bestaan. Met online coaching vermijden we onnodige reistijden. Veranderingen moet passen binnen jouw leven en dat gaat gemakkelijker als je ook daadwerkelijk in je eigen omgeving gecoacht wordt.
 • Hoeveel tijd kost het huiswerk?
   De huiswerkopdrachten duren ongeveer een halfuur per dag.
 • Hoelang duurt een online coachsessie?
   Een online coachgesprek duurt 60 minuten.
 • Is dit programma een therapie?
   Nee, het programma is niet therapeutisch. Dit is een coachtraject waarbij we voornamelijk kijken naar de toekomst en hoe we deze voor jou kunnen verbeteren.
 • Is het programma geschikt voor mensen met een burn-out?
   Jazeker, mensen met een burn-out hebben veel baat bij dit programma. Het geeft hen weer perspectief en leidt tot werkhervatting.
 • Kan ik dit programma ook volgen als ik op vakantie ben of voor mijn werk moet reizen?
   Ja, dit programma volg je volledig online en is heel geschikt voor op reis. De huiswerkopdrachten zijn gemakkelijk overal uit te voeren.
 • Kan ik wel mijn verplichtingen blijven nakomen tijdens dit programma?
   Jawel. Dit programma kost je niet veel extra tijd en je zult merken dat je veel meer kunt doen dan voorheen zonder dat het je bakken met energie kost.
 • Blijven de gesprekken vertrouwelijk?
   Uiteraard! Ik houd me aan de gedragscode van mijn beroepsgroep (VESB) en die verplicht me geen informatie over klanten te delen met derden. Dus ook niet met bijvoorbeeld partners of werkgevers.