Hi, ik ben Natalie 

Waarom ik doe wat ik doe


Voordat ik mijn coachpraktijk startte, heb ik ruim 20 jaar gewerkt binnen zorgorganisaties. Ik heb aan den lijve ervaren hoe het voelt om te werken onder grote druk zonder om hulp te vragen. Het gevolg hiervan was dat  ik, die altijd maar doorging, met een burn-out thuis kwam te zitten. Dit heeft mijn visie op werk en wat ik om me heen zie gebeuren in de zorg, volledig veranderd.


Na mijn herstel ben ik gaan werken als coach voor zorgprofessionals en leidinggevenden in de zorg en ook daar zag ik dat de meest waardevolle en loyale zorgprofessionals en managers hun werkgever niet zo snel zelf om coaching vragen. 

 Ik snap het als geen ander want ook ik kwam pas in actie toen het echt niet meer anders kon en ik op de bodem lag. Ik vond mezelf dus blijkbaar niet belangrijk genoeg om tijd en aandacht in te investeren. Terwijl ik het voor iemand anders zonder twijfel zou doen.


Ik  ben er uiteindelijk - na coaching - voor gaan zorgen dat ik zelf goed in mijn vel zit. Ik merk dat ik juist hierdoor een beter mens kan zijn. Ook voor anderen. .


Dit proces van zelfbewustzijn en zelfkennis gun ik iedereen, die elke dag het beste uit zichzelf wil halen. Vooral de perfectionisten onder ons, die de lat erg hoog leggen en daarmee soms teveel van zichzelf vragen. Voel je dat je energie afneemt, merk je dat je minder plezier hebt in je werk en maak je je een beetje zorgen over je gezondheid? Dan zijn onze tools perfect voor jou.


Wil je adviezen en tips speciaal voor jou? Plan dan hieronder een halfuurtje in mijn agenda. Klinkt simpel en dat is het ook :)


Ik hoop je snel te ontmoeten!


Have a fabulous day!

null


Ben ik de coach die jij zoekt?

  • Coachgesprekken met mij zijn niet alleen maar serieus. We lachen gelukkig ook heel wat af want humor relativeert.
  • Mijn coachtrajecten blijven niet bij praten alleen. Ik vraag je vooral om in actie te komen. Dat is dus niet ingewikkeld maar verrassend simpel.
  • Onze gesprekken zijn altijd online. Dit is een bewuste keuze al vanaf het begin van mijn praktijk. Wist je trouwens dat uit onderzoek blijkt dat je veel openhartiger durft te zijn in screen-to-screen contact.
  • Ik neem jou en je ontwikkeling serieus door bijv. altijd op tijd te zijn, me voor te bereiden en ik kom mijn afspraken met je altijd na. Dat verwacht ik ook van jou want ik ga er vanuit dat jij jezelf ook serieus neemt.

Misschien vind je het leuk om te weten dat...

  • Ik van lekker eten houd en daarom elke dag sport
  • Ik in mijn werk heel stipt ben maar privé niet bepaald (sorry iedereen)
  • Ik een zwak heb voor mooie notitieboekjes. Er liggen stapels in mijn kast en ik leef vast niet lang genoeg om ze allemaal vol te schrijven maar ik blijf ze toch kopen.
  • Ik elke dag wakker wordt met een liedje in mijn hoofd en ik ken bizar veel songteksten uit mijn hoofd. Vraag me niet waarom.
  • Ik altijd heel eerlijk ben en dat is zowel een vloek als een zegen. Je bent gewaarschuwd
  • Ik ben geduldiger met mijn klanten dan met mijn gezin.

Fabulous stories van onze klanten..

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Je leek mij beter te kennen dan ik mezelf

Aan het begin van het traject had ik het mentaal erg zwaar. Ik wist zelf eigenlijk niet goed wat er met me aan de hand was en wat ik moest doen om het op te lossen. Ik kreeg in de eerste sessie gelijk het gevoel dat je me zag. Je stelde precies de juiste vragen en leek beter door te hebben hoe ik in elkaar stak dan ik zelf op dat moment. Ik vond het confronterend en emotioneel maar tegelijkertijd kreeg ik er hierdoor heel veel vertrouwen in. Ik heb enorm veel over mezelf geleerd tijdens het traject. De eerste sessies gingen vooral over signalen leren herkennen en gedachtes relativeren en in de latere sessies heb ik meer geleerd (ook d.m.v. huiswerkopdrachten) om de nieuwe kennis in de praktijk toe te passen en daarop te evalueren. Ik vind de opbouw van het traject erg goed. Het is denk ik het beste om eerst tot de kern te komen en het bewustzijn aan te wakkeren zodat je daarna verder kan in de praktijk. Ik zou voor nu geen tips kunnen bedenken om dingen anders aan te pakken. Voor mij sloot de coaching perfect aan op wat ik nodig had.

Kim
Ik vond mijn veerkracht terug
Hele fijne coach die je helpt je veerkrachtigheid terug te vinden, nadien voel je jezelf veel beter
Evelien