Als het vakantiegevoel maar niet wil komen
30 juli 2021 
1 min. leestijd

Als het vakantiegevoel maar niet wil komen

Vanuit je hangmat kijk je naar je gezin en – eerlijk gezegd – moest je tijdens deze vakantie weer even wennen aan elkaars gezelschap. In het dagelijks leven is je gezinsleven een BV geworden die vooral praktisch draaiende gehouden moest worden. Echte aandacht voor je partner en je kinderen is er nauwelijks geweest. En nu je zo naar ze zit te kijken, voel je liefde opborrelen voor deze prachtige mensen die jij je gezin mag noemen. En je voelt nog iets en dat is spijt dat je zoveel tijd met hen hebt moeten missen. Jullie waren misschien fysiek wel bij elkaar maar in gedachten was iedereen bezig met de waan van de dag.

VERSLAAFD AAN DRUKTE

Als ik op vakantie ben dan duurt het bij mij altijd een paar dagen voordat ik werkelijk tot rust kom. Pas daarna lukt het me om alle dagelijkse beslommeringen op mijn werk of thuis los te laten.

Als je – net zoals ik altijd deed – te lang en te hard hebt doorgewerkt dan kan het soms nog langer duren of blijf je zelfs een ongemakkelijke onrust voelen zonder de verslavende rush van drukte. Als het je wel lukt om te ontspannen dan kijk je met andere ogen naar je dagelijkse bezigheden en vaak geeft het je inzichten in de mate van voldoening die je de afgelopen periode hebt gevoeld. Alles wat jij belangrijk hebt gemaakt komt ineens in een ander daglicht te staan.

JE WILT HET ANDERS, BEGIN BIJ JEZELF

Voel jij ook in je kern dat je het anders wilt aanpakken en meer tijd en vooral aandacht wilt hebben voor je geliefden? Begin dan met een kleine investering in jezelf want, en deze uitspraak leen ik van een coach: “If mama bear is happy, everybody is happy.”

En jij weet dat het klopt maar toch neem je niet de tijd om bij jezelf te beginnen.

INSTANT VAKANTIE MODUS

Ik bied je de kortste weg naar de “instant vakantie modus” met drie video’s, die in totaal slechts 30 minuten tijd van je vragen. Hiermee bereik je instant en ook nog eens heel gemakkelijk de relaxte modus waarin je  inzichten krijgt, weer voelt wat belangrijk voor je is, en inspiratie ontvangt voor een betere versie van jouw dagelijks leven tot op heden.

En deze instant vakantie modus is niet alleen welkom in de zomerperiode maar ook daarbuiten. Wacht dus niet langer en start hier vandaag nog met de eerste video, check 10 minuutjes uit en tune in op jezelf. Ik garandeer je dat het effect meteen voelbaar is en na drie video’s zit je er heel anders bij.

Reactie plaatsen