In kleine stapjes naar meer plezier en minder drukte
03 mei 2021 
2 min. leestijd

In kleine stapjes naar meer plezier en minder drukte

In kleine stapjes naar meer plezier en minder drukte

Deze week hebben we weer nieuwe video’s en stories gemaakt en vanaf 3 mei zijn ze te zien en te lezen op de Fab. Stories community. Zoals altijd gaan de video’s over een gezond en plezierig leven zonder teveel moeten. Als je met ons meedoet dan zul je zeker merken dat je meer tot rust komt en dat alles soepeler en gemakkelijker gaat voelen. Bovendien zul je meer tijd overhouden voor de belangrijke dingen in je leven. En dat alles kost je nog geen kwartiertje per dag. Neem deze tijd en merk zelf het verschil.

Natuurlijk kun je all the way gaan en jouw gewoontes radicaal omgooien. Maar waar het ons nu om gaat is precies die dingen te veranderen die jou ook concreet iets opleveren. Je leven is namelijk niet verkeerd zoals het nu is. Het zou wel wat meer kunnen sprankelen en je zou wel meer tijd willen hebben om iets voor jezelf te doen. Hiermee helpen we je. Dus niet teveel, niet te weinig, maar precies genoeg veranderen om het gevoel te hebben dat je alles wat beter onder controle hebt. Juist door het iets meer los te laten. Klinkt gek, maar je zult zien dat het zo werkt. Ons team legt je uit wat de kleine stappen zijn die je vandaag nog kunt zetten door te bewegen, je gedachten onder de loep te nemen, goed naar je eetgedrag te kijken en door meer plezier toe te laten.

Wat vind je deze week op Fab. Stories?

We hebben heerlijke meditaties voor je gemaakt! Deze helpen je te ontspannen en je kunt ze doen voor het slapengaan. Hierdoor zul je langer en vooral beter gaan slapen. Je kunt ze ook gebruiken vlak voordat je iets spannends moet doen.

Zit jij tegenwoordig ook uren achter je computer te werken en voelt je lichaam stram en stijf aan het einde van de dag? We hebben verschillende oefeningen die tussendoor kunt doen en die je lichaam weer soepel en ontspannen. Je kunt ze ook aan het einde van elke werkdag doen of juist in de ochtend. Dat is aan jou.

Als jij dagelijks van alles tegelijk probeert te doen omdat je het zo druk hebt dan is het nieuwe artikel over bewustzijn speciaal voor jou. Probeer dagelijkse klussen eens met aandacht en één voor één te doen. Dan zul je zien dat je sneller klaar bent en minder gehaast bent. We hebben verschillende tips voor je om je aandacht meer te focussen zodat jij niet meer hoeft rond te rennen als een kip zonder kop.

Omdat het leven niet alleen maar kan bestaan uit moeten, moeten, moeten, is plezier maken superbelangrijk. Wij zorgen ervoor dat we genoeg fun hebben zodat de dagelijkse stressmomenten simpelweg beter te doen zijn. We delen onze persoonlijke funmomenten met de leden van Fab. Stories en we geven natuurlijk tips hoe jij voor meer plezier in je leven kunt zorgen.

Wil je meer weten over Fab. Stories of wil je lid worden? Voor maar € 14,95 per maand ben je al member. We inspireren en motiveren je dagelijks én we organiseren elke maand een live event speciaal voor vrouwen zoals jij en ik.

Tot gauw!

Liefs Natalie

Reactie plaatsen